Krepšelis tuščias
Turite klausimų? Klauskite čia.
.
 
 
 
Nuotraukos korekcija ir efektai

Susikurkite trokštamą fotodrobę

Įsikėlę norimą nuotrauką iš asmeninio archyvo į savo prekių krepšelį, nesudėtingai ją galėsite redaguoti pagal savo pageidavimus.
Išsirinkite nuotraukos formatą, drobės medžiagą, (pusiau sintetinė, natūrali drobė) ant kurios bus Jūsų nuotrauka, porėmio storį (2 cm arba 4 cm) arba drobę be porėmio. Bet tai dar ne viskas! Taip pat galėsite pasirinkti šiuos efektus:

  • nuotraukos kraštai gali būti su fotografijos tęsiniu, veidrodiniu vaizdu arba bet kokia pasirinkta spalva. Jums reikės tik užeiti ant pateiktos spalvų paletės ir paspaudus išsirinkti nuotraukos kraštų spalvą;
  • nuotrauką galėsite pasukti norimu kampu, pavyzdžiui ją apversti;
  • galėsite naudotis mastelio funkcija: fotografiją priartinti, atitolinti arba pastumti į šonus, viršų bei apačią;


      Kurdami užsakymą mūsų tinkalpyje turėsite galimybę atlikti nuotraukos korekcijas. Integruota programa turi daug įvairių efektų, kuriuos galite pritaikyti savo nuotraukai. Pradėkite koregavimą paspaudę ant geltonos nuorodos su užrašu „Nuotraukos korekcija ir efektai".

Daugiau efektų



Nuotraukų redagavimo įrankių pavadinimai aglų kalba.

Pastaba! Koregavimas vyksta visos nuotraukos, todėl turėkite omenyje, kad kraštai bus užlenkiami! Nedėkite svarbių detalių ar papildomų nuotraukų arti krašto.

Atsidarys naujas langas, kuriame matysite savo nuotrauką bei funkcijų juostą.



Funkcija „Adjustment". Tai nuotraukos elementų - kontrasto, spalvingumo, ryškumo koregavimas, koliažo kūrimas Paspaudus ant funkcijos, atsiranda daugiau pasirinkimų:



Svarbiausios šios dalies funkcijos:

Color splash - keičia spalvų tonus.

Add image - galite pridėti papildomą nuotrauką iš savo asmeninio archyvo. Tokiu būdu galite lengvai sukurti koliažą! Pasirinkite nuotrauką iš savo kompiuterio paspaudę „Browse". Kai programa įkels nuotrauką, galėsite ją pasukti norimu kampu ir keisti jos dydį. Prieš įkeldami kitą nuotrauką, išsaugokite pakeitimus paspaudę „Apply" ir vėliau vėl paspauskite ant funkcijos „Add image".

Crop - galite nesunkiai apkarpyti nuotrauką.

Auto fix - ši funkcija sugeneruoja optimalų kontrastą ir šviesumą.

Contrast - galite koreguoti nuotraukos kontrastą.

Funkcija „Effect". Tai efektų pritaikymas nuotraukoms.

Juodai balta nuotrauka. Norėdami kokybiškai sukurti nespalvotos nuotraukos efektą, paspauskite ant funkcijos „Too old". Rekomenduojame pasirinkti efekto rūšis „Agatha" (šviesus juodai baltas efektas su taškuota tekstūra) arba „Agnes" (kontrastingas juodai baltas efektas). Galite koreguoti nuotraukos spalvas juostoje „Amount". Pasirinkę tinkamą efektą nepamirškite paspausti „Apply".

Sepija efektas. Norėdami sukurti šį efektą, paspauskite ant funkcijos „Unicolar". Rekomenduojame pasirinkti šio efekto rūšį „James" . Čia taip pat galite koreguoti nuotraukos spalvas juostoje „Amount". Nepamirškite išsaugoti savo korekcijų paspaudę „Apply".

Funkcija „Overlay". Galite pasirinkti įvairius pagrindo efektus. Čia taip pat galėsite koreguoti efekto kiekį juostoje „Amount".

Funkcija „Border". Galite pritaikyti savo nuotraukai rėmelius. Pastaba! Nuotraukos kraštai užsilenkia aptraukiant drobę ant porėmio, todėl pasirinkite storesnius rėmelius. Jei rėmeliai bus labai ploni, jų po pagaminimo nesimatys.

Funkcija „Sticker". Galite patobulinti savo nuotrauką pridėdami paveikslėlius. Jie yra sugrupuoti pagal įvairiausias temas.

 

Funkcija „Text". Naudodami šią funkciją galite pridėti įvairaus šrifto ir dydžio tekstus.


 Pirma, pasirinkite norimą teksto stilių. Langelyje, kuriame parašyta „Type your text here.." , įveskite norimą tekstą. Pasirinkite norimą šriftą ties užrašu „Font". Pastaba! Ne visi šriftai turi lietuviškas raides, todėl būkite atidūs! Galite parinkti užrašo spalvą paspaudę ant langelio su užrašu „Color". Taip pat sukurtą užrašą galite sukinėti bei keisti jo dydį. Baigę teksto kūrimą, išsaugokite jį paspausdami „Apply".

Nuotraukų koliažas. Turite puikią progą pasidaryti mėgstamiausių nuotraukų koliažą. Pirmiausia Jums reikia paspausti mygtuką nuotraukos „kraštai ir korekcija". Toliau pasirinkite pirmąjį iš šešių nuotraukos koregavimo langelių „Adjustments". Netrukus prieš akis išvysite dar daugiau funkcijų, paspauskite pirmojoje eilutėje esantį puskutinį langelį „Add image".

Svarbiausia. Prieš kurdami nuotraukų koliažą būtinai turite būti jau įkėlę iš asmeninio savo kompiuterio archyvo nuotrauką. Pasirinkta ir įkelta norima nuotrauka iš Jūsų kompiuterio arba iš žemiau esančios jau įkeltų nuotraukų istorijos galerijos fotografija, bus kaip pagrindas Jūsų nuotraukų koliažui. Toliau spauskite „Browse" ir įkelkite dar vieną nuotrauką. Po kiekvienos nuotraukos įkėlimo ir koregavimo, spauskite „Apply". Po šio veiksmo, išvysite eilę nuotraukų koregavimo funkcijų langelių, pasirinkite ir spauskite langelį „Add image" ir „Browse", tokiu būdu, kartodami šią seką, įkelkite tiek nuotraukų, kiek reikės Jūsų norimam susikurti koliažui.

Kiekvieną nuotrauką galėsite padidinti arba sumažinti, pasukti norimu kampu. Tai padaryti galite taip: prie kiekvienos nuotraukos kraštinės rasite mažą rutuliuką, užvedę pele ant jo ir traukdami, stumdami bei sukdami, koreguosite nuotraukos dydį. Šalia mygtuko „Browse", matysite dar vieną mygtuką  „Opacity" (Permatomumas). Didindami arba mažindami permatomumo procentus (reguliuokite mėlyną tiesę), koreguosite nuotraukos skaidrumą (pavyzdžiui, vienos nuotraukos vaizdas matomas tarsi per rūką). Po kiekvienos nuotraukos korekcijos spauskite „Apply" (pritaikyti padarytus pakeitimus) Susikūrę nuotraukų koliažą, atidžiai patikrinkite ar nuotraukų koliažo kraštinėse nepalikote svarbių detalių, kurios gali užsilenkti, drobę traukiant ant porėmio. Galiausiai išsaugokite savo sukurtą nuotraukų koliažą, spauskite „Save".
Po šių žingsnių, Jūs būsite sugrąžintas į pirminį nuotraukos korekcijos langą, kur sėkmingai galėsite užbaigti užsakymą.

Pritaikę visus norimus efektus ir įvykdę korekcijas paspauskite „Save" (jį rasite viršuje, kairėje lango pusėje). Pastaba! Po išsaugojimo jau negalėsite koreguoti nuotraukos pakeitimų.


 

Google+